Om Officeline

Med ledorden ergonomi, funktion och innovativ design har Officeline sedan starten arbetat för ett bättre sittande.

Utvecklingen har hos oss ständigt kantats av nytänkande och en strävan efter att alltid ligga i framkant, något som tydligt aktualiserades med stolen Lei. Efter ett långtgående ergonomiskt forskningsarbete och ett samarbete med den prisbelönta designern Monica Förster kunde Officeline 2010 stolt presentera världens första kontorsstol utvecklad för kvinnor.

Vårt mål är att kunna erbjuda rätt stol till rätt person och till rätt pris.

Utveckling

För att bibehålla en ledande position och fortsätta att ligga i framkant samarbetar Officeline med ett internationellt nätverk av formgivare, ergonomer, producenter, återförsäljare och slutkunder. Med utvecklingsarbetet har Officeline som mål att kunna fortsätta leverera arbetsstolar som passar lika bra på kontoret och konferensrummet som i skolan eller på hemmakontoret.

Tillsammans med ergonomen Ellen Wheatley har Officeline även tagit fram konceptet ”Individuell anpassning och utprovning av arbetsstolar”, en unik möjlighet att erbjuda individanpassade stolar med kundens enskilda behov som utgångspunkt.

Produktion och Logistik

Med lokaler i Nynäshamn och Höganäs kan Officeline erbjuda direktleverans av monterade stolar till områdena Stockholm-Mälardalen, Malmö samt Göteborg, utplacerade på angiven plats så att du som kund kan börja använda stolen direkt. I övriga områden levereras produkterna i möjligast mån i returembalage färdiga för enkel slutmontering. Vi har även lager av färdiga stolar för leverans inom 3-5 arbetsdagar

.